Selahaddin Eyyubi Ortaokulu

Vizyon: Sevgi ve Güvenle Başarıya Çağrı” parolasıyla öğrenci ve veli memnuniyeti oluşturmadaki kararlılığı, üstün nitelikli eğitim kadrosu, ve öğrenci merkezli eğitim uygulamaları ile ilimizde ,bölgemizde ve Ülkemizde isim yapmış eğitim kurumlarından biri olmak. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyet denince akla gelen ilkokul olmak. Aktif öğrenmeyi sağlamak amacıyla eğitim teknolojisinden en iyi şekilde faydalanan, çeşitli geziler ile çevre bilinci veren, öğrencileri çeşitli projeler tasarlamaya ve bunları gerçekleştirmeye yönelten, sanat etkinliklerini ve kültürel etkinlikleri eğitim programları ile birleştiren, kültürel-sanat merkezi niteliği kazanmış bir okul ortamı oluşturmak.

Misyon: Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgiyle kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek. Öğrencilerimize akademik bilginin yanı sıra temel değerlerin eğitimini vererek onların sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlayarak üst öğrenim kurumlarına hazırlamak. Kendi kendine yetebilen, problem çözebilen, sorgulayıcı, araştıran, bilimsel ve çağdaş düşünceyi birleştirebilen, üreten ve ürettiklerini paylaşan, takım ruhuna sahip, yeniliklere açık, hayata sevgiyle bakan, mutlu ve lider insanlar yetiştirmek için varız.

Başarılar: ...

Saatler: 08.10-11.20 12.10-14.30
Servis Bilgisi: SERVİS BULUNMAKTADIR
Sportif Etkinlikler: 2015-2016 OKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI İL 3.LÜĞÜ
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://selahaddineyyubi30.meb.k12.tr

Adres - KEKLİKPINAR MAH. 1510 SK. SELAHADDİN EYYUBİ İLK/ORTAOKULU BLOK NO 46 MERKEZ / HAKKARİ

Yerleşim Yeri - Keklikpınar mahallesi MERKEZ/HAKKARİ

Ulaşım Karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz merkez Keklikpınar mahallesindedir.